06-114 60 999 | info@guusdewitte.nl

ook actief in het amateurvoetbal

Guus de Witte, aangenaam

Ik ben graag úw interim zorgmanager. Tijdelijk verbonden en toch toegewijd aan uw organisatie, medewerkers en uiteraard de cliënten. Maatschappelijk betrokken, resultaatgericht en coachend. In korte tijd bewijs ik mijn waarde. 

 

U profiteert van mijn jarenlange ervaring in verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg en organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik analyseer, signaleer en kom samen met medewerkers tot oplossingen. Op die manier zorgen we voor een gezonde voedingsbodem, zodat medewerkers zo zelfstandig mogelijk werken aan waardevolle dienstverlening voor clienten en een goed opleidingsklimaat voor leerlingen en stagiairs. Verbinden, inspirerend, bouwen en reorganiseren waar nodig. 

En zijn er ‘lastige’ beslissingen te nemen dan hak ik knopen door. 

 

Vanuit mijn bedrijf, Guus de Witte Interim Management, dat nu ruim 13 jaar bestaat, verricht ik opdrachten in rechtstreeks contact met de opdrachtgever.

Eventueel via bemiddeling van een bureau.

Guus heeft naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en de betrokken teams een interim-klus gedaan bij een van de aangesloten Carante Groep organisaties. Zijn kracht ligt in zijn verbindende kwaliteiten en betrokkenheid met een scherpe focus cliëntenwelzijn. Dit zonder de bedrijfsmatige belangen uit het oog te verliezen.

Jan Adam Adviseur Carantegroep

Guus wist op een menselijke manier onze medewerkers te motiveren en in hun kracht te zetten. En heeft zo een goede basis gelegd voor de toekomst van het team.

Bert Apperlo Locatiedirecteur Coloriet

Guus is een vrijdenker en die heb je in je organisatie hard nodig om ingesleten patronen ‘los te weken’. Daarbij heeft hij als basishouding begrip en respect voor iedereen en dát is een voorwaarde om met vertrouwen veranderingen aan te gaan.

Geertje Tuin Manager zorg Lyvore

Guus, sympathiek, energiek, luisterend oor maar vooral denkend en werken vanuit zijn zorghart. En mij als medewerker een enorme stimulans gaf om anders te kijken naar hetzelfde!

Martine Visser Begeleider Humantas DMH Ter Apel

In de korte tijd dat Guus bij ons was heeft hij ervoor gezorgd dat de bejegening naar de bewoners toe door zorgpersoneel wat vriendelijker is geworden. Hij is een hele vriendelijke voorkomende man. Ik wens hem veel succes bij zijn volgende klus.

K. de Haan, bewoner en lid cliëntenraad verpleeghuis Randerode

Privacy-verklaring | Disclaimer

Design & Concept: INZPIRE Design & Communicatie | Webdevelopment: Haagen Internet